RSS FeedsAnderlecht wint ook vierde wedstrijd (Sport1 Voetbal)

17 augustus 2018 22:48:18

Anderlecht wint ook vierde wedstrijd (Sport1 Voetbal)

Anderlecht heeft ook de vierde competitiewedstrijd van het nieuwe Belgische voetbalseizoen in winst omgezet. De ploeg van trainer Hein Vanhaezebrouck versloeg Excelsior Moeskroen in Brussel met 2-0. Adrien Trebel opende enkele minuten voor rust uit een vrije trap de score, Landry Dimata verdubbelde na een uur de voorsprong. Topschutter Ivan Santini, die zeven doelpunten maakte in de vorige drie wedstrijden, bleef droog staan. Anderlecht moest de laatste tien minuten met tien man uitspelen, nadat verdediger Ognjen Vranjes met rood van het veld was gestuurd. De koploper van de Belgische competitie wist ook in ondertal de voorsprong vast te houden. Anderlecht won eerder van KV Kortrijk (4-1), KV Oostende (5-2) en Charleroi (2-1). Club Brugge kan in punten weer op gelijke hoogte komen met `Paars-Wit` als het zondag wint bij Antwerp. De regerend kampioen heeft na drie duels de maximale score van negen punten.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pijnlijke tik voor Depay en Lyon (Telesport Voetbal)
Anderlecht heeft vleugels (Telesport Voetbal)