RSS FeedsSparta verliest met 2-1 in Enschede (In The Winning Mood)

17 augustus 2018 22:06:29

Sparta verliest met 2-1 in Enschede (In The Winning Mood)

De wedstrijd tegen Twente eindigde in een teleurstellende 2-1 nederlaag. Het was een spannend, maar voetballend niet altijd even goed duel. Zeker in de eerste helft viel onze club tegen. Sparta had wel behoorlijk wat pech. Zo viel de 2-1 van Twente uit een onterecht gegeven penalty en in de tweede helft was Sparta een aantal maal dichtbij de gelijkmaker. Zo schoot de goed ingevallen Dervisoglu een minuut voor tijd op de binnenkant van de paal. Op basis van de tweede helft had onze club zeker een punt verdiend, maar de eerste helft.....tja, die was wel erg zwak en dat mogen de mannen van Henk Fräser zich aantrekken. De redactie van ITWM keert vanavond eerst maar eens terug uit Enschede. Morgen meer....

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Sparta Rotterdam

FC Twente en Roda boeken knappe zeges, NEC morst direct (Soccernews.nl Sparta Rotterdam)
FC Twente deelt meteen tik uit aan Sparta; Roda wint van titelhouder Jong Ajax (VoetbalPrimeur Sparta Rotterdam)