RSS FeedsAtlético overklast Real in verlenging en wint Super Cup (Sport1 Voetbal)

15 augustus 2018 23:43:21

Atlético overklast Real in verlenging en wint Super Cup (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. De ploeg van Diego Simeone versloeg in een heerlijk duel om de Super Cup aartsrivaal Real Madrid. In Tallinn stond het scorebord na negentig minuten op 2-2. In de verlenging overklaste Atlético vervolgens de winnaar van de Champions League: 4-2. METEEN HANGEN Met Simeone op de tribune vanwege een schorsing begon Atlético stormachtig aan de wedstrijd. Binnen de minuut lag de bal al achter Keylor Navas. Diego Costa ramde de bal vol tegen de touwen. [%fragment id=6622%] Het initiatief was daarna van Real. Uiteindelijk resulteerde dat in de gelijkmaker. Gareth Bale stoomde op aan de rechterkant en de Welshman legde de bal op het hoofd van Karim Benzema. [%fragment id=6623%] GELIJKWAARDIG In de tweede helft kwam de winnaar van de Champions League op voorsprong. Sergio Ramos mocht van zestien meter aanleggen. Even daarvoor maakte Juanfran hands. Ramos schoot de bal zonder moeite binnen. Atlético moest daarna komen en dat deden ze ook. Tien minuten voor tijd kwam de beloning. [%fragment id=6624%] In de verlenging overklaste Los Colchoneros de stadgenoot. Een prachtig doelpunt van Saúl zette Atlético op voorsprong. Een paar minuten later was het opnieuw raak. Dit keer was het Koke die na een fraaie aanval het eindstation was.  [%fragment id=6625%] [%fragment id=6626%]

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Atlético deelt Real mokerslag uit in enerverende burenruzie (Voetbalzone)
Fysiek sterk Atlético is Real Madrid de baas (Sport1 Voetbal)