RSS FeedsLiverpool verpulvert West Ham United (Sport1 Voetbal)

12 augustus 2018 16:40:02

Liverpool verpulvert West Ham United (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft de eerste competitie wedstrijd met speelgemak gewonnen van West Ham United. Op Anfield werd het 4-0 voor The Reds. Doelpuntenmakers waren Mohamed Salah, Daniel Sturridge en twee keer Sadio Mané. VERDIENDE VOORSPRONG  Liverpool begon sterk aan de wedstrijd en creëerde flink wat kansen. De 1-0 van Salah na 18 minuten was dan ook volledig terecht. Na het doelpunt namen The Reds gas terug en kon West Ham wat meer gaan aanvallen maar tot grote kansen kwamen ze niet. Op slag van rust was het Mané die de voorsprong verdubbelde.  SALAH SCOORT DE EERSTE VAN LIVERPOOL DIT SEIZOEN [%fragment id=6609%] MANÉ VERDUBBELT DE VOORSPRONG [%fragment id=6610%] LIVERPOOL GAAT DOOR Na rust ging Liverpool vrolijk verder waarmee het vlak voor rust was geëindigd. Het was weer Mané die scoorde. Dit keer deed hij het wel in buitenpositie maar het arbitrale trio zag het niet en kende het doelpunt toe.  MANÉ SCOORT IN BUITENSPELPOSITIE [%fragment id=6611%] RAZEND SNELLE GOAL STURRIDGE  Vijf minuten voor tijd bepaalde Sturridge de eindstand op 4-0. Hij kwam er in toen Liverpool een corner mocht nemen. De spits liep naar het strafschopgebied en tikte de corner van James Milner binnen.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Vitesse aan kop na grote zege op FC Groningen (Sport1 Voetbal)
LIVE EXTRA - AZ en NAC sluiten speelronde af (Telesport Voetbal)