RSS FeedsFortuna luistert terugkeer op met gelijkspel (Sport1 Voetbal)

11 augustus 2018 23:12:08

Fortuna luistert terugkeer op met gelijkspel (Sport1 Voetbal)

Fortuna Sittard heeft bij zijn terugkeer in de eredivisie een punt veroverd. De Limburgers, die na zestien jaar absentie weer op het hoogste niveau uitkomen, speelden met 1-1 gelijk bij Excelsior. Excelsior zag het veldoverwicht na een half uur beloond worden met een voorsprong. Jurgen Mattheij kopte bij de tweede paal raak na een corner vanaf links van Anouar Hadouir. Acht minuten na rust kwam Fortuna op gelijke hoogte. Jorrit Smeets krulde de bal vanaf de rechterflank fraai over Excelsior-keeper Alessandro Damen heen. Damen verving na een half uur spelen Sonny Stevens, die in zijn gezicht werd geraakt toen hij de bal wilde onderscheppen. Excelsior speelde vanaf de 57e minuut met een man minder omdat Luigi Bruins een gemene overtreding zou hebben gemaakt. Dat oordeelde scheidsrechter Siemen Mulder na het raadplegen van de videoscheidsrechter (VAR).

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Cocu start Turkse competitie met winst (Sport1 Voetbal)
PSV start overtuigend aan nieuwe seizoen (Sport1 Voetbal)