RSS FeedsHeerlijk gelijkspel tussen Wolves en Everton (Sport1 Voetbal)

11 augustus 2018 20:30:29

Heerlijk gelijkspel tussen Wolves en Everton (Sport1 Voetbal)

Wolverhampton Wanderers en Everton gaven een heerlijke show weg in hun eerste Premier League-wedstrijd van het jaar. In de stromende regen maakten de ploegen er een mooie wedstrijd van. Na 90 minuten moesten de twee ploegen de punten delen, het werd 2-2. Everton begon sterk aan de wedstrijd. Vol met verse versterkingen verscheen de ploeg van director of football Marcel Brands aan de start. Aankoop Richarlison bewees gelijk zijn waarde. Na een vrije trap bleef de bal hangen en de Braziliaan profiteerde met alle liefde. [%fragment id=6600%] Er leek geen vuiltje aan de lucht voor The Toffees, tot aanvoerder Phil Jagielka gruwelijk in de fout ging. De routinier verslikte zich in zijn aanname en in een uiterste poging tot corrigeren brak hij bijna het been van Diogo Jota. Rood, en een vrije trap. [%fragment id=6602%] Met dat cadeautje wist RĂșben Neves prachtig raad. De Portugees krulde fraai raak in de winkelhaak, al ging doelman Jordan Pickford niet vrijuit.  [%fragment id=6603%] TWEEDE HELFT Na een uur spelen kreeg RaĂșl JimĂ©nez een enorme kans op de 2-1. De spits van Wolves kreeg 1-op-1 de bal niet voorbij Pickford. Aan de andere kant was het wĂ©l raak. Richarlison brak door en stuurde de bal bekwaam de benedenhoek in. Everton kwam met een mannetje minder op voorsprong. [%fragment id=6605%] Vervolgens was het weer aan Wolves in deze aantrekkelijke wedstrijd. JimĂ©nez was eerst nog ongelukkig, maar op een fluwelen assist van Neves kopt de spits raak. De Portugese enclave toonde zich zeer effectief. [%fragment id=6607%] Of beide ploegen tevreden zijn met een punt, is nog maar de vraag. Terecht was het gezien het spel wel.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pique gooit handdoek in de ring en stopt als international (V-bal)
Wervelend Leeds overklast Derby (Sport1 Voetbal)