RSS FeedsChelsea zonder glans langs Huddersfield (Sport1 Voetbal)

11 augustus 2018 17:56:21

Chelsea zonder glans langs Huddersfield (Sport1 Voetbal)

De kop is er af voor Chelsea. De Londenaren wonnen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen eenvoudig op bezoek bij Huddersfield Town. Zonder echt goed te voetballen eindigde het in een afgetekende 3-0 overwinning voor de gasten. De eerste helft was niet bijzonder sprankelend. Chelsea zocht onder leiding van de nieuwe coach Maurizio Sarri naar de juiste afstemming in het elftal. The Terries sprankelden ook niet bepaald in de openingsfase. De beste man aan de kant van Huddersfield was Terence Kongolo.   [%fragment id=6594%] Erg vloeiend ging het niet, maar toch kwamen The Blues op voorsprong. De schoonheid van het doelpunt paste prima bij het duel, want de poging N`Golo Kanté caramboleerde lullig in het doel. [%fragment id=6595%] Op slag van rust gooide nieuwkomer Jorginho de wedstrijd in het slot. Marcos Alonso werd gevloerd in het strafschopgebied. Jorginho toonde zich een waar strafschopspecialist en stuurde Kepa Arrizabalaga de verkeerde hoek in. [%fragment id=6596%] Een kwartier voor tijd kwam WK-ganger Eden Hazard binnen de lijnen. De Belg gaf gelijk zijn visitekaartje af met enkele fraaie rushes. Vier minuten in het veld behield hij na een goede actie het overzicht, waarna Pedro de wedstrijd heerlijk besliste. [%fragment id=6597%]

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Nederlander (28) verongelukt in El Salvador (Metronieuws Voetbal)
Voorbeschouwing: PSV kan tegen Utrecht dichterbij clubrecord komen (V-bal)