RSS FeedsTiental sc Heerenveen wint openingswedstrijd (Sport1 Voetbal)

10 augustus 2018 22:10:33

Tiental sc Heerenveen wint openingswedstrijd (Sport1 Voetbal)

Sc Heerenveen heeft de eerste competitiewedstrijd van het eredivisieseizoen 2018-2019 gewonnen. De Friezen, die bijna de hele tweede helft met tien man speelden, wonnen vrijdagavond de doelpuntrijke uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 3-2. Na een klein half uur opende Mike van Duinen, de nieuwe spits van PEC Zwolle, vanaf elf meter de score. In het daaropvolgende kwartier toonde Heerenveen zich bijzonder effectief. In een tijdsbestek van elf minuten waren de bezoekers drie keer trefzeker. Morten Thorsby boog de achterstand met twee doelpunten om in een voorsprong en Arber Zeneli maakte er vlak voor rust 1-3 van. Tien minuten na rust benutte Van Duinen ook zijn tweede penalty. Thorsby zag dat vanaf de kant gebeuren, omdat hij hands had gemaakt op de doellijn en met een directe rode kaart moest vertrekken. Dankzij twee defensieve wissels hield Heerenveen stand.

140 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Heerenveen wint spektakelstuk in Zwolle (Telesport Voetbal)
Juventus zwaait spits na twee maanden voor maximaal twaalf miljoen euro uit (Voetbalzone)