-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kweekvlees binnenkort betaalbaar, maar komt er appetijt? Misschien als je het geen vlees noemt (Foodlog) |
20 juli 2018 13:49:08 |
Kweekvlees binnenkort betaalbaar, maar komt er appetijt? Misschien als je het geen vlees noemt (Foodlog) |
Tweet Vijf jaar geleden presenteerde de Maastrichtse professor Mark Post `s werelds eerste kweekvleesburger. Die ene burger kostte toen ruim EUR250.000. Nu haalt hij EUR7,5 miljoen aan investeringen op om binnen 3 jaar kweekvlees tegen een schappelijke prijs op de markt te kunnen brengen. Maar gaan we dit `clean meat` ook eten? Zwitserse geleerden in de marketingcommunicatie denken van wel. |
27 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Hittegolf op komst: 'Grootste droogte van deze eeuw' (Metronieuws Eten) Politie vindt 2 ton in spookwoning Osdorp (Het Parool Eten en Drinken) |
blog comments powered by Disqus |