RSS FeedsWolverhampton en Ajax houden elkaar in evenwicht (Sport1 Voetbal)

19 juli 2018 17:13:48

Wolverhampton en Ajax houden elkaar in evenwicht (Sport1 Voetbal)

De oefenwedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Ajax is geëindigd in een gelijkspel. Donny van de Beek en Ruben Neves brachten in Walsall de eindstand op het bord: 1-1. Ajax opende beter dan de tegenstander en zette de Premier League-club het eerste kwartier onder druk. De eerste kans van de wedstrijd was wél voor Wolverhampton, maar een afstandsschot van Cavaleiro kon makkelijk gekeerd worden door doelman André Onana. Ook de eerste poging van Ajax leverde weinig gevaar op: David Neres pegelde de bal ver over het doel. [%fragment id=6493%] Wolverhampton kreeg na ruim een halfuur de eerste grote kans van de wedstrijd. Onana bleek een-op-een koelbloediger dan Diogo Jota. Op slag van rust strafte Ajax een gaatje in de defensie van de Wolves wél af. Een combinatie tussen Van de Beek en Noa Lang zette eerstgenoemde vrij en de middenvelder drukte met links af: 0-1. De tweede helft begon op dezelfde manier als dat de eerst helft eindigde. De Wolves en Ajax waren goed aan elkaar gewaagd en vielen elkaar over en weer aan. Toch lag het niveau van de wedstrijd niet bijzonder hoog. Er was veel balverlies en er was ook een momentje waarbij doelman Onana aan het grabbelen kwam. [%fragment id=6492%] Een van de spaarzame hoogtepunten voor Ajax in de tweede helft was de terugkeer van Daley Blind. De verdediger mocht in de tweede helft zijn opwachting maken als vervanger van Frenkie de Jong. Zijn eerste 45 minuten als nieuwe Ajacied brachten weinig geluk, want een benutte penalty van Ruben Neves bracht de eindstand van 1-1 op het bord.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden donderdag 19 juli (Voetbalzone)
BREAKING: ‘Manchester United in Nederland voor onderhandelingen’ (Voetbal4u.com)