RSS FeedsDebuut Rooney met assist bij DC United (Sport1 Voetbal)

15 juli 2018 12:48:59

Debuut Rooney met assist bij DC United (Sport1 Voetbal)

WASHINGTON (ANP/DPA) - De Engelse voormalig-international Wayne Rooney heeft een succesvol debuut gemaakt voor zijn nieuwe club DC United. De 32-jarige voetballer zag zijn ploeg met 3-1 winnen van de Vancouver Whitecaps. Hij kwam in de 58e minuut in het veld en gaf tien minuten voor tijd de assist waaruit Paul Arriola de 3-0 maakte. In het nieuwe Audi Field-stadion kwam DC United in de eerste helft op voorsprong via Yamil Assad. Arriola maakte er in de tweede helft 2-0 van. Alphonso Davies deed in blessuretijd nog wat terug namens de Whitecaps en bepaalde de eindstand op 3-1. Rooney kwam over van Everton, de club waar hij in 2017 was teruggekeerd na dertien seizoenen bij Manchester United. DC United staat momenteel laatste in de Eastern Conference.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

West Ham legt miljoenen neer voor Anderson (Telesport Voetbal)
Iraniër met bijzonder verhaal ontvangt `aanbiedingen uit Nederland´ (Voetbalzone)