RSS FeedsKroatische comeback velt Engeland (Sport1 Voetbal)

12 juli 2018 09:23:05

Kroatische comeback velt Engeland (Sport1 Voetbal)

KroatiĆ« speelt zondag tegen Frankrijk de finale van het WK voetbal. Het land won in de halve eindstrijd met 2-1 van Engeland. In het tweede deel van de verlenging maakte Mario Mandzukic het winnende doelpunt. Na reguliere speeltijd was het 1-1. Al na vijf minuten kwamen de Engelsen op voorsprong. Kieran Trippier scoorde uit een vrije trap. Ivan Perisic tikte in de 68ste minuut de gelijkmaker binnen. Voor KroatiĆ« is het de eerste keer dat het in de finale van het WK staat. In 1998 werden de Kroaten al een keer derde, door in de kleine finale in Parijs Nederland te verslaan.  CHECK DE HIGHLIGHTS VAN KROATIĖ-ENGELAND:

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Lyon informeert bij Ajax naar Ziyech` (Goal.com)
`Ik was met net zeventien jaar ook jong toen ik bij de selectie kwam“ (Voetbalzone)