RSS FeedsConcordia Wehl blijft tweedeklasser na krankzinnig spektakelstuk (De Gelderlander Achterhoek)

24 juni 2018 18:10:24

BORNE - Concordia Wehl heeft zich zondag in een bizarre wedstrijd alsnog gehandhaafd in de tweede klasse. De ploeg van vertrekkend trainer Henry Golstein trok na 142 (!) minuten voetbal (3-3), met drie goals diep in blessuretijd, in de strafschoppenserie aan het langste eind tegen NEO. Doelman Stijn Spikker werd de grote held door twee penalty`s te keren.

33 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Fanclub en ouderwets bemoedigende tik voor triatleten in Gendt (De Gelderlander Betuwe)
Kosten noch moeite gespaard tijdens optocht in Keijenborg (De Gelderlander Achterhoek)