RSS FeedsModric wil niet te vroeg juichen (Sport1 Voetbal)

21 juni 2018 22:56:20

Modric wil niet te vroeg juichen (Sport1 Voetbal)

De Kroatische aanvoerder Luka Modric trachtte na de indrukwekkende WK-zege op Argentinië (3-0, na 0-0 bij rust) nuchter te blijven. `We hebben onze eerste doelstelling gehaald`, verwees de spelmaker van Real Madrid naar de snelle kwalificatie voor de achtste finales in Rusland. `Maar laten we nu niet allemaal euforisch gaan doen. We moeten met beide voeten op de grond blijven staan. Dit is nog maar het begin. Het zal steeds moeilijker worden in het toernooi. Daarom moeten we van wedstrijd naar wedstrijd blijven leven. Dan kunnen we nog ver komen.` Volgens Modric, de maker van 2-0 met een bekeken afstandsschot, had Kroatië tegen het hulpeloze Argentinië een `perfecte` wedstrijd gespeeld. `Vooral in de tweede helft. Toen waren we helemaal in balans, hadden we veel balbezit, en dwongen we veel kansen en gelukkig ook drie doelpunten af. Het leek misschien makkelijk zoals wij van Argentinië wisten te winnen, maar dat was het uiteraard niet. Het was wel volledig verdiend. Deze zege zal ons veel vertrouwen geven voor de komende duels.`

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

WK 2018: Kroatië aan de haal met Argentinië in eenzijdige wedstrijd (V-bal)
`Messi zal nog meer druk gevoeld hebben na de hattrick van Ronaldo´ (Voetbalzone)