RSS FeedsDiego Costa prijst zich gelukkig (Sport1 Voetbal)

21 juni 2018 09:10:58

Diego Costa prijst zich gelukkig (Sport1 Voetbal)

Diego Costa geeft het volmondig toe. `Ik had een beetje geluk`, zei de Spaanse spits over zijn winnende treffer in de WK-wedstrijd tegen Iran (1-0). `Maar het was wel een erg belangrijk doelpunt, omdat de wedstrijd op slot zat. We wisten dat we geduldig moesten wachten op een doelpunt.` Iran trok zich in Kazan ver terug op eigen helft en gaf de Spanjaarden nauwelijks ruimte om te voetballen. Tien minuten na rust werd de ban gebroken met een curieuze treffer, ingeleid door een actie van Andrés Iniesta. Costa kreeg de bal tussen twee verdedigers in aangespeeld in het strafschopgebied en probeerde weg te draaien. De Iraanse verdediger Ramin Rezaeian raakte de bal echter als eerste, maar schoot wild tegen de knie van de spits aan. De bal caramboleerde in het doel en Costa kon zo wel heel makkelijk zijn derde treffer op dit WK vieren.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Hij behoort tot de beste drie of vier spelers ter wereld, dus hij moet spelen` (Voetbalzone)
`Als Fekir weggaat, zou Ziyech voor Olympique Lyon een goede oplossing zijn´ (Voetbalzone)