RSS FeedsKane redt Engeland tegen Tunesië: 2-1 (Sport1 Voetbal)

18 juni 2018 22:05:44

Kane redt Engeland tegen Tunesië: 2-1 (Sport1 Voetbal)

Engeland is in de eerste WK-wedstrijd tegen Tunesië met de schrik vrijgekomen. Lange tijd leek het duel in Volgograd in 1-1 te eindigen. In de extra tijd kopte Harry Kane van dichtbij de Britse ploeg naar de winst: 2-1. Het `goudhaantje` van Tottenham Hotspur had in de elfde minuut ook al de score geopend. Ferjani Sassi benutte na ruim een half uur een strafschop namens het moedige Tunesië (1-1). Na een sterke beginfase viel Engeland ver terug. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate toonde vooral na de rust te weinig creativiteit en individuele kwaliteiten om Tunesië uit te schakelen. Kane sloeg in blessuretijd alsnog toe. In de tweede groepswedstrijd speelt Engeland zondag tegen Panama, dat maandag met 3-0 verloor van België.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Goudhaantje Kane redt slordig Engeland in blessuretijd (Voetbalzone)
Saudi's veilig geland na 'technisch probleem' (Sport1 Voetbal)