RSS FeedsMexicaan looft bondscoach Osorio: een genie (Sport1 Voetbal)

18 juni 2018 14:58:01

Mexicaan looft bondscoach Osorio: een genie (Sport1 Voetbal)

MOSKOU - Niet doelman Guillermo Ochoa of doelpuntenmaker Hirving Lozano, maar bondscoach Juan Carlos Osorio was volgens Miguel Layún de belangrijkste reden dat Mexico op het WK won van Duitsland (1-0). `Hij is een genie`, zei de middenvelder, die het afgelopen half jaar op huurbasis voor Sevilla speelde. `De bondscoach is volledig toegewijd aan de ploeg.` Osorio, de Colombiaanse trainer van het Mexicaanse elftal, kreeg de afgelopen maanden nogal wat kritiek omdat hij zoveel wisselingen doorvoerde in zijn ploeg. Hij durfde het aan om Mexico in het Loezjniki-stadion van Moskou tegen Duitsland vol op de aanval te laten spelen. De Mexicaanse storm leverde in de eerste helft de 1-0 van PSV`er Lozano op. Na rust werden de manschappen van Osorio steeds vermoeider, maar mede dankzij keeper Ochoa bleef zijn ploeg overeind. `Dit laat zien waartoe wij in staat zijn`, zei Layún. `Wij kunnen iedereen aan op dit WK.`

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Eriksson: `Ik ben nog steeds supporter van Engeland` (Goal.com)
`Salah is een buitengewone speler, maar hij is nu geen kanshebber´ (Voetbalzone)