RSS FeedsMessi verzuimt Argentinië te laten winnen (Sport1 Voetbal)

16 juni 2018 17:44:02

Messi verzuimt Argentinië te laten winnen (Sport1 Voetbal)

Argentinië is met een valse start aan het WK begonnen. De tweevoudig wereldkampioen moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen IJsland, dat twee jaar geleden op het EK al verraste met een plek in de kwartfinales. Uitgerekend Lionel Messi verzuimde Argentinië aan een zege te helpen. Een dag na de drie treffers van Cristiano Ronaldo tegen Spanje (3-3) mocht de grote vedette van Barcelona in de 64ste minuut bij een gelijke stand (1-1) een strafschop nemen. Keeper Hannes Halldórsson koos de goede hoek en sloeg de bal uit zijn doel. Zoals wel vaker in het shirt van zijn nationale ploeg haalde Messi niet het niveau dat ze bij Barcelona van hem gewend zijn. Hij werd scherp verdedigd, maar kreeg ook zo weinig steun van zijn ploeggenoten dat hij de bal geregeld rond de middenlijn moest ophalen. Niet Messi, maar Sergio Agüero schoot de Argentijnen in de negentiende minuut op voorsprong. Vier minuten later was het alweer gelijk. Alfred Finnbogason scoorde als eerste IJslander op een WK.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Petkovic: lelijk voetballen is toegestaan (Sport1 Voetbal)
Feyenoord weet 16-jarig talent Bogarde niet te behouden (V-bal)