RSS FeedsMartens: er zat veel venijn in dat schot (Sport1 Voetbal)

12 juni 2018 22:29:48

Martens: er zat veel venijn in dat schot (Sport1 Voetbal)

Lieke Martens bezorgde met een perfect geplaatst schot Oranje in blessuretijd alsnog de zege (1-0) op Slowakije. De voetbalsters hadden daarvoor in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen ruim negentig minuten tevergeefs geprobeerd een treffer te maken tegen de ploeg uit Slowakije. `Ze waren heel taai`, gaf Martens na afloop toe bij Veronica. `We hebben zo veel kansen gehad, De wedstrijd tegen Ierland bleef in mijn hoofd hangen`, refereerde de aanvalster aan het gelijke spel eerder thuis tegen Ierland. `Net als toen wilde de bal er niet in. Maar er zat heel veel venijn in mijn laatste schot.`

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bondscoach vergeet namen topspelers uit PL: `Ik weet zijn naam nietī (Voetbalzone)
`Arsenal troeft Napoli en BVB definitief af en legt dertig miljoen op tafelī (Voetbalzone)