-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
‘Natuurinclusieve landbouw is teveel een lapje voor het bloeden’ (Foodlog) |
27 mei 2018 18:54:10 |
‘Natuurinclusieve landbouw is teveel een lapje voor het bloeden’ (Foodlog) |
Tweet Waar zit het verschil tussen natuurinclusieve en een ecomodernistische landbouw? Daarover debatteerden hoogleraar Jan-Willem Erisman en journalist Hidde Boersma onlangs in de Rode Hoed in het kader van de serie It`s the Food, my Friend. De ecomodernist Boersma bleek een minder intensieve vorm van landbouw voor Nederland voor te staan dan Erisman die voor een natuurinclusieve landbouw pleitte. Een aanwezige landbouwjournalist van de Nederlandse boerenkrant Boerderij brak zijn klomp toen hij dat hoorde. |
51 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
En daar hagelde de Côtes de Blaye van de kaart (Foodlog) En daar hagelden de Côtes de Blaye van de kaart (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |