RSS FeedsBale beslist CL-finale met waanzinnige omhaal (Sport1 Voetbal)

26 mei 2018 22:55:08

Bale beslist CL-finale met waanzinnige omhaal (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft voor de derde keer op rij de Champions League gewonnen. De ploeg van Zinédine Zidane versloeg in de finale Liverpool met 3-1. Gareth Bale kroonde zich tot held van de avond. Hij viel in en scoorde diret met een waanzinnige omhaal. Loris Karius was met twee blunders minder gelukkig. Het moment van de eerste helft was de blessure van Mohamed Salah. De sterspeler van Liverpool moest na een worsteling met Sergio Ramos met een armblessure van het veld. Een paar minuten later volgde Dani Carvajal hem naar de catacomben. De back van Real verstapte zich. In tranen namen beide spelers afscheid van de finale. Salah kan niet verder:[%fragment id=6326%] Karim Benzema kon wel lachen. De Fransman zag een goal vlak voor rust nog afgekeurd worden, maar kreeg er na de hervatting een cadeau van Karius. De doelman van The Reds gooide de bal zomaar in de voeten van de Real-spits. Met een handige beweging promoveerde Benzema die fout meteen tot doelpunt. Karius doet goal cadeau:[%fragment id=6327%] Liverpool leek wakker door die actie en deed vlot wat terug. Dejan Lovren verlengde een corner en Sadio Mané tikte binnen. Daarna kwam Bale. En dat hebben we geweten. De Welshman had maar 3 minuten nodig om Real met een absolute wereldgoal weer op voorsprong te schieten. Hij scoorde met een perfecte omhaal: [%fragment id=6329%] Maar daar bleef zijn invalbeurt niet bij. Hij maakte de avond van Liverpool en met name Karius nog een beetje erger. Een knal van Bale vloog recht op de toch al blunderende keeper af, maar die kon ook dit schot niet keren. Via zijn handschoenen ketste de bal alsnog het doel in. Bale is de held en Real kan opnieuw aan het feest.  Bale laat Karius blunderen:[%fragment id=6330%]

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bale en Karius helpen Real aan derde Champions League op rij (Goal.com)
Zidane vestigt record; Karius blundert vaker dan in voorgaande 32 duels (Voetbalzone)