-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Meer CO2 in de lucht zorgt vermoedelijk voor toenemende ondervoeding in de wereld (Foodlog) |
24 mei 2018 08:43:21 |
Meer CO2 in de lucht zorgt vermoedelijk voor toenemende ondervoeding in de wereld (Foodlog) |
Tweet Een te hoge CO2-concentratie in de atmosfeer maakt rijst minder voedzaam en zou op termijn de gezondheid van de armste bevolkingsgroepen kunnen bedreigen. Wereldwijd is rijst een belangrijk bestanddeel van het menu van 2 miljard mensen; 0,6 miljard arme mensen zijn voor ruim de helft van hun menu afhankelijk van rijst. De mogelijke impact kan dan ook groot zijn. |
25 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
‘Stoppersgolf boeren verwacht’ (Foodlog) GMO-vrij, anders kan Nederlandse boer helft melk niet meer kwijt in Duitsland (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |