-
-
-
-
- Multimedia
-
-
-
-
-
-
-
-
De voedingswaarde van rijst daalt - en dat komt doordat CO2 toeneemt in de atmosfeer (Volkskrant Tech & Media) |
23 mei 2018 23:17:16 |
De voedingswaarde van rijst daalt - en dat komt doordat CO2 toeneemt in de atmosfeer (Volkskrant Tech & Media) |
Tweet De voedingswaarde van rijst, een belangrijke voedingsbron voor ruim 2 miljard mensen in de wereld, zal in de loop van deze eeuw minder worden door het toenemen van de concentraties CO2 in de atmosfeer. Dat kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van degenen die voor hun voeding afhankelijk zijn van dit gewas, schrijven onderzoekers in Science Advances. |
24 viewsCategorie: Multimedia |
Lees de Metro van donderdag 24 mei nu al online (Metronieuws Tech) Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers? (Metronieuws Tech) |
blog comments powered by Disqus |