RSS FeedsIniesta neemt met zege afscheid van Barcelona (Sport1 Voetbal)

20 mei 2018 22:51:29

Iniesta neemt met zege afscheid van Barcelona (Sport1 Voetbal)

Na zestien seizoenen is het tijdperk van Andrés Iniesta bij Barcelona voorbij. El Blanquito stapte tegen Real Sociedad na 82 minuten zichtbaar geëmotioneerd voor de laatste keer van het heilige gras in Camp Nou. Hij droeg de aanvoerdersband over aan Lionel Messi en zag vanaf de bank hoe zijn ploeg de 1-0 overwinning binnensleepte. MET TRANEN IN DE OGEN VAN HET VELD [%fragment id=6313%] HEERLIJKE GOAL COUTINHO Philippe Coutinho maakte de enige treffer van de avond. De Braziliaan is de laatste weken uitstekend op dreef en bewees tegen Sociedad opnieuw zijn klasse met een fantastische goal: [%fragment id=6312%] GEEN ROOD VOOR NAVAS Sociedad mocht van geluk spreken dat het na de rust nog met elf man aan de tweede helft mocht beginnen. Deze schandalige overtreding van Raul Navas werd door de scheidsrechter namelijk bestraft met slechts een gele kaart: [%fragment id=6311%]

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Emmen voor eerst in clubhistorie naar Eredivisie (V-bal)
Eindstand Serie A: Lazio geeft CL-ticket op allerlaatste moment uit handen (Voetbalzone)