RSS FeedsStrijdend Almere City mist op haar na promotie naar Eredivisie (Almere City FC)

20 mei 2018 19:06:54

Strijdend Almere City mist op haar na promotie naar Eredivisie (Almere City FC)

Geknokt tot de allerlaatste minuut. Op de Vijverberg was het nét niet genoeg om te promoveren naar de Eredivisie. Dankzij een doelpunt in de zeventigste minuut won De Graafschap na het eerdere gelijkspel in Almere (1-1) met 2-1 en promoveerde het naar het hoogste niveau ten koste van Almere City. Met het klinken van het laatste fluitsignaal viel het doek in de finale van de play-offs om promotie, een prachtige ontknoping maar net niet het gewenste resultaat. Jergé Hoefdraad opende na de 36 minuten de score, maar daarna kwam De Graafschap in de extra speeltijd van de eerste helft langszij. Voor rust trok Tarik Tissoudali de stand gelijk. Voormalig City-speler Fabian Serrarens maakte na 68 minuten de winnende: 2-1. In het restant deed City er voor het oog van de 550 meegereisde supporters alles aan om de 2-2 te maken, was het zelfs heel dichtbij. Maar het zat er niet in. Ondanks de nederlaag heeft Almere City FC een geweldig slot van het seizoen achter de rug, waarin het voor de eerste keer in de historie de finale van de play-offs haalde. Foto's Ron Baltus, sportsshots.pro

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > Almere City FC

Oranje -17 maakt Nederland weer trots met EK-titel (Soccernews.nl Almere City FC)