RSS FeedsValencia sluit af met winst op Deportivo (Sport1 Voetbal)

20 mei 2018 14:20:46

Valencia sluit af met winst op Deportivo (Sport1 Voetbal)

Valencia heeft het seizoen prima afgesloten met een 2-1 overwinning op Deportivo La Coruna. De mannen van Marcelino Garcia waren te sterk voor Seedorf`s troepen. Valencia eindigt vierde en speelt volgend jaar Champions League. Depor nam afscheid van La Liga voor dit seizoen en degradeert, maar dat was al een feit. ZAZA VOLLEERT Simone Zaza opende de score in de 28ste minuut. De voorsprong kwam eigenlijk niet meer in gevaar. [%fragment id=6303%] SNELLE GOALS Dertien minuten voor tijd wist een van de smaakmakers van het seizoen de marge te verdubbelen. Gonçalo Guedes maakte de tweede voor Los Che. De voorsprong kwam nog in gevaar tijdens het snelle slotoffensief van Deportivo. De 2-1 viel nog, maar de gelijkmaker bleef uit. Lucas Pérez bezorgde het sprankje hoop. [%fragment id=6304%]

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Toen Overmars vroeg of ik wilde komen, was mijn eerste reactie: ´Nee!`´ (Voetbalzone)
Meghan uit Temptation Island wil borstvergroting (Metronieuws Voetbal)