RSS FeedsCelta wint in doelpuntrijk duel van Levente (Sport1 Voetbal)

19 mei 2018 15:26:04

Celta wint in doelpuntrijk duel van Levente (Sport1 Voetbal)

Celta de Vigo heeft de competitie met een goed gevoel afgesloten. In het eigen Balaídos won het met 4-2 van Levante. Iago Aspas en Maxi Gómez scoorden allebei 2 goals. VERMAKELIJKE EERSTE HELFT  De eerste 45 minuten waren erg aantrekkelijk. Beide ploegen wilde aanvallen en dat resulteerde in veel kansen. Levante opende de scoren via Ruben Rochina. Maar na de goal schakelde Celta een tandje bij maakte via Maxi Gómez gelijk. Vlak voor rust was het Iago Aspas die zijn ploeg met op voorsprong tikte.  HEERLIJKE UITHAAL VAN ROCHINA [%fragment id=6287%] GÓMEZ FROMMELT DE BAL OVER DE LIJN [%fragment id=6288%] DOELPUNT NUMMER 21 VOOR ASPAS [%fragment id=6289%] CELTA GAAT VROLIJK VERDER Ook in de tweede helft vielen er 3 doelpunten. Voor Celta waren de doelpuntenmakers wederom Aspas en Gómez voor Celta. Voor de uitploeg wist Jose Morales nog een keer tegen te scoren. GOED DRUKZETTEN LEIDT DE 3-1 IN [%fragment id=6290%] GÓMEZ KOPT HARD BINNEN [%fragment id=6291%] MORALES SCOORT DE LAATSTE GOAL VAN LEVANTE DIT SEIZOEN [%fragment id=6292%]

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

In beeld: de elf grappigste voetbaltweets over Harry en Meghan (Voetbalzone)
`Sparta Rotterdam ziet aanvaller transfervrij naar België vertrekken´ (Voetbalzone)