RSS FeedsEffectief Real Madrid wint bij Bayern (Sport1 Voetbal)

25 april 2018 22:50:48

Effectief Real Madrid wint bij Bayern (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft een eerste stap gezet naar zijn vierde Champions League-finale in vijf jaar tijd. De titelhouder speelde geen goede wedstrijd tegen Bayern München, maar won wél. Real versloeg de kampioen van Duitsland in de Allianz Arena met 2-1. FOUT NA FOUT  Het duel leverde helaas niet het spektakel op zoals bij Liverpool-Roma (5-2) een dag eerder. Beide ploegen speelden erg slordig, maakten veel individuele fouten en hadden moeite de ruimtes te vinden. Pas na de openingsgoal werd de wedstrijd echt interessant. Joshua Kimmich zette Bayern na 28 minuten op voorsprong. KIMMICH ZET NAVAS OP VERKEERDE BEEN: [%fragment id=6052%] Arjen Robben was op dat moment al in de kleedkamer. De Man van Glas moest al na acht minuten naar de kant met een spierblessure. Zijn collega Jerome Boateng verliet het veld na ruim een half uur. Bayern kreeg vlak voor rust nog een tegenslag te verwerken, want Marcelo schoot uit het niets de gelijkmaker binnen.  MARCELO MET EEN MOOIE VOLLEY: [%fragment id=6053%] BAYERN DE KANSEN, MAAR NIET DE GOALS De thuisploeg creëerde de beste mogelijkheden, zowel voor als na de pauze. Met name Franck Ribéry had zijn vizier niet op scherp staan. De 35-jarige Fransman vuurde een paar keer op de goal van Keylor Navas, maar kon de doelman niet verrassen. Zijn collega`s Robert Lewandowski en Thomas Müller hielpen ook nog behoorlijke kansen om zeep. Aan de andere kant had Sven Ulreich eigenlijk niet veel te doen. En op het moment dat de doelman van Der Rekordmeister het druk kreeg, was hij kansloos. Hij kon na 56 minuten de 1-2 van invaller Marco Asensio niet voorkomen. De schuld lag volledig bij Rafinha, die met heel slordig balverlies een doelpunt cadeau gaf. ASENSIO PROFITEERT VAN RAFINHA`S BLUNDER: [%fragment id=6054%]

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Genadeloos Real Madrid zet in Duitsland grote stap richting finale (Voetbalzone)
Uiterst effectief Real Madrid pijnigt Bayern in München (Goal.com)