RSS FeedsLiverpool vergeet Roma af te schudden (Sport1 Voetbal)

24 april 2018 22:58:29

Liverpool vergeet Roma af te schudden (Sport1 Voetbal)

Liverpool is vergeten zichzelf te belonen. De ploeg van Jürgen Klopp stond 5-0 voor maar liet AS Roma terugkomen tot 5-2. Daardoor blijft de het volgende week toch nog spannend. LIVERPOOL NIET SCHERP  Met Virgil van Dijk in de basis en Georginio Wijnaldum als invaller was het een wonder dat het met rust pas 2-0 stond. The Reds creëerde kans op kans maar het was maar 2 keer raak. SALAH SCHIET PRACHTIG BINNEN [%fragment id=6046%] SALAH MAAKT ER OP SLAG VAN RUST 2-0 VAN [%fragment id=6045%] THE REDS GAAN VROLIJK DOOR In de tweede helft ging Liverpool vrolijk door waarmee het in de eerste helft eindigde: doelpunten maken. Sadio Mané en Roberto Firmino scoorden beide op aangeven van Salah. Bij de 5-0 was de Egyptenaar niet direct betrokken. MANÉ SCOORT NU WEL [%fragment id=6047%] FIRMINO SCOORT OOK 2 KEER [%fragment id=6048%] [%fragment id=6049%] COMEBACK VAN ROMA Maar wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was, had het mis. Binnen 10 minuten scoorden Edin Dzeko en Diego Perotti de 5-1 en 5-2. Met de wedstrijd tegen Barcelona nog vers in het geheugen zal AS Roma zichzelf nog niet kansloos achtte.  DZEKO DOET WAT TERUG  [%fragment id=6050%]

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Lees hier Dagblad Metro van woensdag 25 april online (Metronieuws Voetbal)
Liverpool ruim langs AS Roma in halve finale (Sport1 Voetbal)