RSS FeedsSpectaculaire eindfase WBA vs Liverpool (Sport1 Voetbal)

21 april 2018 15:32:59

Spectaculaire eindfase WBA vs Liverpool (Sport1 Voetbal)

Een geweldig doelpunt van Mohamed Salah was het hoogtepunt van het duel tussen hekkensluiter West Bromwich Albion en Liverpool. De Egyptenaar was verantwoordelijk voor de 2-0 van The Reds>/i>. Na een spectaculaire eindfase kwam West Bromwich Albion terug in de wedstrijd en pakte de ploeg nog een punt: 2-2. Na de verrassende overwinning van vorige week tegen Manchester United hoopte West Bromwich Albion tegen Liverpool opnieuw te stunten. Maar na drie minuten keek de ploeg al tegen een achterstand aan. Danny Ings liet zien een waardig vervanger te zijn van Roberto Firmino, die met het oog op de halve finale van de Champions League op de bank zat.  [%fragment id=6012%] West Bromwich Albion kreeg in de eerste helft de mogelijkheid om de gelijkmaker binnen te schieten. Jay Rodriguez zag een voorzet van James McClean ging maar net aan zich voorbij gaan. Aan de andere kant kreeg Ings de kans om de score te verdubbelen, maar hij stuitte op Ben Foster.  EGYPTISCHE BALKUNSTENAARIn de 72ste minuut liet Mohamed Salah zijn kunsten zien. De Egyptenaar zat niet in de wedstrijd, maar hij schoot de ploeg van Jürgen Klopp met een heerlijke stift op een 2-0 voorsprong. Het was voor Salah zijn 31ste doelpunt van het seizoen.  [%fragment id=6013%] SPEKTACULAIRE EINDFASELiverpool leek makkelijk de drie punten te grijpen, maar daar dacht de thuisploeg anders over. Jake Livermore bracht West Bromwich Albion terug in de wedstrijd, waarna Solomon Rondon de nummer laatst van de Premier League een minuut voor tijd op gelijke hoogte schoot. [%fragment id=6015%] Ondanks het behaalde punt lijkt degradatie dichterbij dan ooit voor West Bromwich. De ploeg heeft met nog drie wedstrijden te spelen een achterstand van 8 punten op nummer 17 Swansea City. Bovendien heeft The Swans een beter doelsaldo. Liverpool blijft derde met 71 punten uit 35 wedstrijden.

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

SUPERTIP: Charleroi – AA Gent | PLAY-OFFS 22-04-2018 (Voetbal4u.com)
`Er is wat meer spanning, maar we kunnen historie schrijven met Jong Ajax´ (Voetbalzone)