RSS FeedsAjax verslaat VVV-Venlo (Sport1 Voetbal)

19 april 2018 22:54:35

Ajax verslaat VVV-Venlo (Sport1 Voetbal)

David Neres was de uitblinker bij Ajax in het gewonnen duel met VVV-Venlo. De Braziliaan had met twee doelpunten en een assist een groot aandeel in de zege (4-1). Ralf Seuntjens schoot VVV in de 43e minuut nog wel op voorsprong. Dankzij twee snelle doelpunten van Neres ging Ajax toch nog met een redelijk gevoel de rust in. Klaas-Jan Huntelaar scoorde in de 59e minuut op aangeven van Neres. De sterk spelende Hakim Ziyech tekende onder groot applaus voor de eindstand. Ajax blijft tweede met een voorsprong van vijf punten op AZ. Beide clubs ontmoeten elkaar volgende week zondag in de ArenA, die in het nieuwe seizoen naar Johan Cruijff wordt vernoemd.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Veltman op brancard van veld (Sport1 Voetbal)
Verbod op voetbalgame FIFA 18 dreigt in Nederland (SigaarSnor Blogspot)