RSS FeedsReal kan opnieuw niet winnen in Bernabéu (Sport1 Voetbal)

18 april 2018 23:44:48

Real kan opnieuw niet winnen in Bernabéu (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft opnieuw niet gewonnen in het eigen Bernabéu. De landskampioen redde ternauwernood een punt tegen Athletic Bilbao: 1-1. Real loopt door het gelijkspel een punt in op stadgenoot Atlético dat donderdag speelt tegen Real Sociedad. Real kwam in de veertiende minuut op achterstand. Iñaki Williams wipte de bal over doelman Keylor Navas. Athletic verdedigde die voorsprong met man en macht en leek daarin te gaan slagen. Enkele minuten voor tijd raakte Cristiano Ronaldo met zijn hak een schot van Luka Modric net genoeg aan om doelman Kepa Arrizabalaga van Athletic te kloppen. Real verloor vorige week in Bernabéu met 3-1 van Juventus. Het ene doelpunt van Ronaldo toen was echter voldoende om de halve finales te bereiken. De laatste thuiswedstrijd in de Spaanse competitie, de stadsderby tegen Atlético, eindigde ook in 1-1.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Artsen verwachten Neymar half mei volledig fit te hebben (V-bal)
Real pas vlak voor tijd naast Leones (Sport1 Voetbal)