RSS FeedsExcelsior geeft voorsprong weg tegen Heracles (Sport1 Voetbal)

18 april 2018 22:11:51

Excelsior geeft voorsprong weg tegen Heracles (Sport1 Voetbal)

Excelsior heeft in het duel met Heracles Almelo goede kansen verspeeld op het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. De Rotterdammers gaven tegen de concurrent uit Almelo in blessuretijd een 2-0-voorsprong weg. Jamiro Monteiro schoot Heracles met twee treffers op gelijke hoogte. Ali Messaoud schoot de thuisploeg al in de achtste minuut op 1-0. De middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten na doorkoppen van Jurgen Mattheij en tikte eenvoudig binnen. Mike van Duinen verdubbelde de voorsprong in de tweede helft. De aanvaller benutte een strafschop, nadat Peter van Ooijen de inzet van Mattheij volgens scheidsrechter Siemen Mulder met de arm van de lijn had gehaald. Van Ooijen moest met rood van het veld. Jamiro Monteiro maakte in blessuretijd na een snelle combinatie met Jaroslov Navrátil de 2-1. Twee minuten later haalde Excelsior -speler Jordy de Wijs Navratil in het strafschopgebied onderuit was Monteiro vanaf elf meter foutloos.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV heeft linksback binnen: `Viergever? Hij is wel een vleugelverdediger´ (Voetbalzone)
Zware blessure Spartaan Ahannach (Sport1 Voetbal)