RSS FeedsArbiter haalt Mainz en Freiburg uit kleedkamer voor penalty (FCUpdate.nl Bundesliga)

16 april 2018 22:57:04

FSV Mainz - SC Freiburg (2-0) gaat de hele wereld over. De teams werden bij rust uit de kleedkamers gehaald, omdat de arbiter na ingrijpen van de VAR toch een penalty besloot te geven aan Mainz. De strafschop werd benut door Pablo De Blasis, die in de tweede helft de wedstrijd met zijn tweede doelpunt besliste.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Bundesliga

Einde seizoen voor Batshuayi, al is er nog uitzicht op het WK (FCUpdate.nl Bundesliga)
Seizoen is over voor Batshuayi, al is er nog uitzicht op het WK (FCUpdate.nl Bundesliga)