RSS FeedsJong Ajax wint opnieuw van NEC (Sport1 Voetbal)

16 april 2018 22:28:18

Jong Ajax wint opnieuw van NEC (Sport1 Voetbal)

Jong Ajax heeft ook de `replay` tegen NEC gewonnen. In Amsterdam zegevierde de thuisploeg met 1-0. Dennis Johnsen maakte in de 24e minuut het doelpunt. Vooral in de tweede helft lieten de bezoekers enkele grote kansen liggen. Jong Ajax en NEC moesten op herhaling omdat de beloftenploeg uit de hoofdstad anderhalve week geleden met de niet-speelgerechtigde middenvelder Teun Bijleveld won van de Nijmegenaren (2-0). De KNVB had vergeten door te geven dat de Ajacied na vijf gele kaarten geschorst was. De voetbalbond besloot de uitslag ongeldig te verklaren en het duel opnieuw vast te stellen. Door de krappe overwinning keerde Jong Ajax terug aan de kop van de eerste divisie, met één punt meer dan Fortuna Sittard en drie punten meer dan NEC. De beslissing over het kampioenschap en de directe promotie valt in de laatste twee speelronden. Jong Ajax treedt vrijdag in en tegen Volendam aan. Fortuna Sittard gaat op bezoek bij Jong FC Utrecht en NEC speelt thuis tegen Jong AZ.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Jong Ajax wint wederom van NEC; Eredivisie lonkt voor Fortuna (Voetbalzone)
Bizarre VAR-beslissing bij duel in Mainz (Goal.com)