RSS FeedsColombia verrast Frankrijk in Parijs (Sport1 Voetbal)

23 maart 2018 23:50:43

Colombia verrast Frankrijk in Parijs (Sport1 Voetbal)

Het Franse voetbalelftal heeft in het Stade de France een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps stond in de oefeninterland tegen Colombia na 25 minuten met 2-0 voor, maar gaf die voorsprong in de tweede helft uit handen. Vlak voor tijd pakten de Colombianen zelfs de winst dankzij een benutte strafschop van Juan Fernando Quintero: 2-3. De `Haantjes` vermaakten de fans in het eerste half uur met flitsende aanvallen en mooie doelpunten, van Olivier Giroud en Thomas Lemar. Luis Muriel deed al snel iets terug namens Colombia, dat aantrad met PSV`er Santiago Arias en Davinson Sánchez (ex-Ajax) in de defensie. Aanvoerder Radamel Falcao, de topschutter van AS Monaco, trok de stand na een uur gelijk. Frankrijk oefent dinsdag tegen WK-organisator Rusland. Colombia treft dan Australië, de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hateboer glundert van trots: `Hier doe je het allemaal voor´ (Voetbalzone)
ZONDAGAVOND: Roeselare – Tubize | Play-Offs 25-03-2018 (Voetbal4u.com)