RSS FeedsZiyech leidt Marokko langs Servië (Sport1 Voetbal)

23 maart 2018 22:49:34

Ziyech leidt Marokko langs Servië (Sport1 Voetbal)

Hakim Ziyech heeft Marokko aan een overwinning op Servië geholpen. Met een benutte strafschop en een fraaie assist was de Ajacied van grote waarde voor zijn land in de Italiaanse stad Turijn, waar de oefeninterland werd gespeeld: 2-1. Ziyech stond op het middenveld naast Feyenoorder Karim El Ahmadi, die in de slotfase plaatsmaakte voor clubgenoot Sofyan Amrabat. De spelmaker van Ajax benutte in de 29e minuut een strafschop. Daar ging een mooie en lange aanval van Marokko aan vooraf. Ziyech stuurde Nordin Amrabat diep, waarna de oud-PSV`er in het strafschopgebied onderuit werd gelopen. Dusan Tadic, oud-speler van FC Twente, trok de stand in de 37e minuut gelijk. Kort voor rust kon Khalid Boutaïb een afgemeten voorzet van Ziyech inkoppen: 2-1. Marokko speelt komende zomer op het WK tegen Portugal, Spanje en Iran. Servië treft Brazilië, Zwitserland en Costa Rica in de groep.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Nieuw Oranje begint met nederlaag tegen Engeland (Metronieuws Voetbal)
Matig Oranje lijdt nipte nederlaag bij debuut Koeman (Voetbalzone)