RSS FeedsN.E.C. krijgt De Graafschap niet op de knieën (NEC-Nijmegen.nl)

23 maart 2018 22:20:16

N.E.C. krijgt De Graafschap niet op de knieën (NEC-Nijmegen.nl)

Ondanks een veldoverwicht lukte het N.E.C. in de Gelderse derby niet te winnen van De Graafschap. De wedstrijd tegen de provinciegenoten uit Doetinchem eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide doelpunten vielen al in de beginfase. Al na drie minuten maakte Anass Achahbar de openingstreffer en een kleine minuut later tekende Youssef El Jebli voor de... Het bericht N.E.C. krijgt De Graafschap niet op de knieƫn verscheen eerst op nec-nijmegen.nl.

15 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > NEC

NEC verspeelt weer dure punten en heeft ineens twee problemen (VoetbalPrimeur NEC)
Wanvertoning NEC tegen verzwakt De Graafschap (De Gelderlander NEC)