-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Met z’n tweeën duurzaam eten voor maar EUR40 per week, nu het beleid nog (Foodlog) |
21 maart 2018 09:02:39 |
Met z’n tweeën duurzaam eten voor maar EUR40 per week, nu het beleid nog (Foodlog) |
Tweet Duurzaam eten hoeft niet duur te zijn. Het is ook niet ingewikkeld. In Brazilië weten ze al hoe je het moet adviseren. Nederland moet ook aan een voedselbeleid. Als het er het gaat komen kun je straks goedkoop en gezond eten met een goed geweten. Joost de Jong luisterde naar de Britse professor Tim Lang en de kersverse Dr. Corné van Dooren van het Voedingscentrum. |
70 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Culinair ontdekt: maanzaadpasta (Foodlog) ‘Voor mensen met obesitas is eten een automatisme’ (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |