RSS FeedsSDVB pakt 3 belangrijke punten (Omroep N)

20 maart 2018 22:52:46

SDVB pakt 3 belangrijke punten (Omroep N)

SDVB heeft zaterdag weer een belangrijke punten binnengehaald door een overwinning op Zuthpen. De winst werd echter wel pas in de blessuretijd behaald.Op een ijskoud en stormachtig veld kwam SDVB het beste uit de startblokken en kreeg in het eerste kwart van de wedstrijd drie opgelegde kansen. Geen ervan leverde een doelpunt op maar bij deeerste de beste kans voor Zuthpen in de 32e minuut was het wel direct 0-1. Hoewel SDVB zicht meteen herpakte kwam het in de 1e helft niet tot scoren. het kwam zelfs goed weg toen Zutphen vlak voor rust een enorme kans op 0-2 kreeg. Zutphen wist deze kans echter slecht uit te spelen.Direct na rust was er weer een grote kans voor SDVB. Hoewel de keeper al omspeeld was wist een speler van Zutphen toch de bal van de lijn te halen. Pas in de 70 ste minuut wist SDVB toch tot scoren te komen. Uit een corner was het Mark van Oudbroekhuizen die raak wist te koppen. Daarna golfde het spel op en neer maar duurde het tot de slotfase voordat het duel beslist werd. In de 91 ste minuut viel de bal in het 16 meter gebied en uit de kluts wist Mark Oudbroekhuizen wel raad met de bal en zo de 2-1 te scoren. SDVB kon haar gelukniet op. Waar voor de winterstop dit soort wedstrijd vaak net niet de goede kant op wilden vallen,daar gaat het na de winterstop net wel goed. mede door deze winst staat SDVB nu op een 6e plaats.Komende zaterdag komt de nummer 2 bezoek en kunnen de Barnevelders deze goede periode proberen door te zetten.

16 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Gereedschap koffers gevonden. Diefstal? (Omroep N)
Inbraak in pr. Willem Alexanderschool (Omroep N)