RSS FeedsDost bewijst klasse met goal en fraaie assist (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 23:51:39

Dost bewijst klasse met goal en fraaie assist (Sport1 Voetbal)

Bas Dost heeft in de competitiewedstrijd van Sporting tegen Rio Ave laten zien dat hij klaar is voor de interlands van het Nederlands elftal. De spits hielp zijn ploeg met een assist en een doelpunt aan de 2-0-zege. In de eerste helft bracht Dost met een puntgaaf hakje Gelson Martins in stelling om de 1-0 binnen te schieten. De aanvaller legde de bal nog even opzij om vervolgens doelman Cássio kansloos te laten. Na rust maakte Dost met het hoofd zijn 23ste competitietreffer, nu op aangeven van Martins. In de Portugese competitie staat Sporting derde op vijf punten van koploper FC Porto. Stadgenoot Benfica heeft drie punten meer dan de ploeg van Dost.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Gattuso grijpt hard in: `Wie niet goed traint, blijft thuis´ (Voetbalzone)
`Ik kon naar Ajax, PSV en Feyenoord, maar koos voor FC Utrecht´ (Voetbalzone)