RSS FeedsRonaldo schiet Real langs Girona (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 22:59:42

Ronaldo schiet Real langs Girona (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft mede dankzij vier treffers en een assist van Cristiano Ronaldo eenvoudig gewonnen van Girona (6-3). De Madrilenen zijn door de zege op Girona drie punten ingelopen op nummer twee Atlético. De landskampioen komt op 60 punten, vier minder dan de stadgenoot, die eerder op de dag verrassend verloor bij Villarreal (2-1). Koploper FC Barcelona won met 2-1 bij Athletic Bilbao en heeft vijftien punten meer dan Real. Cristiano Ronaldo schoot de thuisploeg al na elf minuten op aangeven van Toni Kroos uit de draai op voorsprong. Na een half uur kwam Girona gelijk via de Uruguayaan Cristhian Stuani. Vlak na rust resulteerde een vloeiende aanval van Real in de tweede van Ronaldo. De Portugees legde ruim tien minuten later goed af op Lucas Vázquez die de 3-1 binnenschoot. Na de derde van Ronaldo, scoorde ook Stuani nog eens: 4-2. Via invaller Gareth Bale en Juanpe werd het 5-3, waarop Ronaldo in blessuretijd het laatste woord kreeg.

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Napoli loopt door zege in op Juventus (Sport1 Voetbal)
Sandler haakt af bij Jong Oranje (Sport1 Voetbal)