RSS FeedsAtlético onderuit door Ünal, Barça bijna kampioen (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 20:49:39

Atlético onderuit door Ünal, Barça bijna kampioen (Sport1 Voetbal)

Barcelona kan de titel in Spanje nauwelijks nog ontgaan. Eerste achtervolger Atlético Madrid ging met 2-1 onderuit bij Villarreal en zag de achterstand op de koploper tot elf punten oplopen. Barça won eerder op de dag met 2-0 van Athletic Bilbao. NA STRAFSCHOP OP 1-0Atlético kwam na 18 minuten nog wél op voorsprong. De bezoekers kregen een penalty, nadat Antoine Griezmann vrij gemakkelijk naar de grond ging in het strafschopgebied. De Fransman ging zelf achter de bal staan en faalde niet vanaf elf meter: [%fragment id=5717%] SUPERSUB ÜNALIn de tweede helft kwam de ploeg van Diego Simeone steeds verder in de problemen. Vooral nadat Enes Ünal in de 74ste minuut in het veld was gekomen. Het bleek een gouden wissel van trainer Javier Calleja, want de voormalig spits van FC Twente maakte er twee. Met een fraaie kopbal en een intikker bezorgde hij zijn ploeg de drie punten: [%fragment id=5720%]

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Poetin opnieuw verkozen tot president van Rusland (Metronieuws Voetbal)
Kramer salueert naar Ajax-publiek: `Zulke dingen gebeuren gewoon´ (Voetbalzone)