RSS FeedsÜnal bezorgt Atlético derde nederlaag (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 20:40:34

Ünal bezorgt Atlético derde nederlaag (Sport1 Voetbal)

FC Barcelona kan de titel in Spanje nauwelijks nog ontgaan. Eerste achtervolger Atlético Madrid ging zondag met 2-1 onderuit bij Villarreal en zag de achterstand op de koploper tot elf punten oplopen. FC Barcelona won eerder op de dag met 2-0 van Athletic Bilbao. Voor Atlético was het de derde nederlaag dit seizoen in La Liga. Antoine Griezmann had de ploeg van trainer Diego Simeone na 20 minuten vanaf de strafschopstip op voorsprong geschoten. Enes Ünal maakte in de 82e minuut gelijk. In blessuretijd schoot de oud-speler van FC Twente van dichtbij de 2-1 binnen. De frustraties liepen daarna hoog op bij Atlético, dat Vitolo met een rode kaart zag vertrekken. Villarreal passeerde dankzij de zege Sevilla en is nu de nummer vijf van de ranglijst. In Spanje staan nog negen speelronden op het programma.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Onderaan de streep kan Van Bronckhorst lachen (Sport1 Voetbal)
Chelsea via verlenging naar Wembley (Goal.com)