RSS FeedsBayern verliest na vier maanden weer eens (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 20:20:09

Bayern verliest na vier maanden weer eens (Sport1 Voetbal)

Bayern München heeft voor het eerst in bijna vier maanden een wedstrijd in de Duitse voetbalcompetitie verloren. RB Leipzig was met 2-1 te sterk voor de koploper, die speelde zonder de geblesseerde Arjen Robben. Bayern ging op 25 november, bij Borussia Mönchengladbach, voor het laatst onderuit in de Bundesliga. Het elftal van trainer Jupp Heynckes zag de voorsprong op nummer twee Schalke 04, dat zaterdag Wolfsburg versloeg, teruglopen tot zeventien punten. Leipzig blijft op de zesde plaats staan. Bayern kwam via spits Sandro Wagner in de twaalfde minuut op voorsprong. Naby Keita zorgde in de 37e minuut voor de gelijkmaker en de al vroeg ingevallen Timo Werner bracht Leipzig na tien minuten spelen in de tweede helft op voorsprong. Bayern, waar aanvaller Robert Lewandowski in de slotfase nog in de ploeg werd gebracht, wist de derde competitienederlaag van dit seizoen niet meer te voorkomen.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pedro kopt Chelsea naar halve eindstrijd (Sport1 Voetbal)
Onderaan de streep kan Van Bronckhorst lachen (Sport1 Voetbal)