RSS FeedsEerste zege Feyenoord buiten Kuip in 2018 (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 18:50:50

Eerste zege Feyenoord buiten Kuip in 2018 (Sport1 Voetbal)

Feyenoord heeft bij PEC Zwolle de eerste overwinning in 2018 buiten de eigen Kuip behaald. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zegevierde in de hoofdstad van Overijssel met 4-3. Robin van Persie had met twee doelpunten in het eerste kwartier een belangrijk aandeel in de zege. Karim El Ahmadi schoot kort na rust de 0-3 binnen, met dank aan de blunderende doelman Diederik Boer. Kort daarna deed Mustafa Saymak iets terug namens de thuisclub. Nadat Tonny Vilhena in de 78e minuut de voorsprong van Feyenoord weer had vergroot, zorgde invaller Piotr Parzyszek met twee doelpunten (waarvan één uit een strafschop) toch nog voor een spannende slotfase. Feyenoord nestelde zich met 48 punten weer op de vierde plaats, PEC Zwolle blijft met veertig punten de nummer zeven.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Barcelona vergeet monsterscore neer te zetten na geweldige eerste helft (Voetbalzone)
Feyenoord pakt drie punten in spectaculair duel (Voetbalblog.nl)