RSS FeedsBatshuayi helpt Dortmund opnieuw aan zege (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 16:09:27

Batshuayi helpt Dortmund opnieuw aan zege (Sport1 Voetbal)

Michy Batshuayi heeft Borussia Dortmund opnieuw aan een overwinning geholpen in de Bundesliga. De Belgische huurling van Chelsea maakte in de thuiswedstrijd tegen Hannover 96 in de eerste helft het enige doelpunt (1-0). Batshuayi werkte de bal in de 24e minuut, na een hoekschop van André Schürrle, met zijn hak fraai achter doelman Philipp Tschauner. Een week eerder won Dortmund met 3-2 van Eintracht Frankfurt. Batshuayi scoorde toen twee keer. De winnende treffer maakte de aanvaller in blessuretijd. Dortmund, dat donderdag door Red Bull Salzburg werd uitgeschakeld in de achtste finales van de Europa League, blijft door de overwinning derde in de Duitse voetbalcompetitie. Nummer twee Schalke 04 heeft één punt meer. Hannover is dertiende na 27 speelronden.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Fiorentina vernoemt trainingscentrum naar Astori (Goal.com)
Ajax scoort vijf keer tegen Sparta (Sport1 Voetbal)