RSS FeedsNegende zege op rij Paris Saint-Germain (Sport1 Voetbal)

18 maart 2018 15:40:45

Negende zege op rij Paris Saint-Germain (Sport1 Voetbal)

BUITENLANDS VOETBAL - FRANKRIJK NICE (ANP) - Paris Saint-Germain nadert de titel in het Franse voetbal met rasse schreden. De koploper uit Parijs won voor de negende maal op rij een competitieduel, al kostte het ditmaal wel moeite. Maar ook OGC Nice kon PSG niet stoppen: 1-2. Allan Saint-Maximin had de thuisclub in de 17e minuut op voorsprong gezet. Nog geen vier minuten later stond het alweer gelijk via Argentijns international Ángel di Maria. Lang leek het duel op een gelijkspel uit te draaien, maar rechtsback Dani Alves kopte in de 82e minuut raak uit een voorzet van Adrien Rabiot. Paris Saint-Germain heeft 83 punten uit 31 duels. AS Monaco volgt met 66 punten uit 30 wedstrijden.

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Droomdoelpunt van Batshuayi helpt Borussia Dortmund aan thuiszege (Voetbalzone)
Pesters bezorgen Belgische Ryan (14) hersenschudding (Metronieuws Voetbal)