RSS FeedsHeracles houdt Vitesse in weinig vermakende wedstrijd op gelijkspel (Voetbalblog.nl)

17 maart 2018 21:49:00

Op bezoek bij Vitesse heeft Heracles Almelo zaterdagavond een punt gepakt. In het Gelredome werd het 0-0. Voor rust viel er weinig te beleven. Halverwege de eerste helft was Vitesse dicht bij de openingstreffer; een schot van Vyacheslav Karavaev werd gekeerd door doelman Bram Castro. Ook na de thee viel er weinig te genieten. Een […]

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Verbeek mag niet klagen, Robbemond baalt (Sport1 Voetbal)
Vitesse en Heracles opnieuw gelijk: 0-0 (Sport1 Voetbal)