RSS FeedsHSV verliest ook van Hertha BSC (Sport1 Voetbal)

17 maart 2018 17:45:25

HSV verliest ook van Hertha BSC (Sport1 Voetbal)

Voor Hamburger SV komt degradatie uit de Bundesliga steeds dichterbij. De nummer voorlaatst van de ranglijst verloor ook voor eigen publiek van Hertha BSC (1-2). Douglas Santos bracht HSV nog wel op voorsprong. Na rust scoorden Valentino Lazaro en oud-Feyenoorder Salomon Kalou voor de bezoekers uit Berlijn. HSV degradeerde nog nooit uit de Bundesliga. De club heeft nu echter al zeven punten minder dan nummer zestien FSV Mainz 05. De nummer zeventien en achttien van het eindklassement degraderen rechtstreeks. De nummer zestien krijgt nog een kans in de play-offs voor promotie en degradatie. Rick van Drongelen speelde de hele wedstrijd voor HSV en kreeg een gele kaart. Karim Rekik maakte de negentig minuten vol voor Hertha BSC. HSV heeft nog één punt meer dan FC Köln, de hekkensluiter die zondag Bayer Leverkusen ontvangt. Jetro Willems en Jonathan de Guzman boekten met Eintracht Frankfurt een ruime zege op FSV Mainz 05 (3-0). Nigel de Jong werd in de rust gewisseld bij de verliezende ploeg. Ishak Belfodil had met twee doelpunten een groot aandeel in de ruime zege van Werder Bremen op FC Augsburg (3-1). Borussia Mönchengladbach en TSG 1899 Hoffenheim besloten een onbeslist duel met zes doelpunten (3-3).

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Watford (Voetbalzone)
In de wandelgangen: Julian Nagelsmann gaat in Portugal aan de slag (Voetbalzone)